Project omschrijving

enusual 2020

Fieldtrip naar Het Park van Morgen

Bij een nieuw decennium hoort een nieuw idee. Fieldtrips naar wonderlijke, innovatieve initiatieven op het gebied van energie, klimaat en duurzaamheid. Een combinatie van inspirerende inhoud en goede gesprekken. Maar vooral, een kans om je verbeelding te laten spreken.

Ster organiseerde op donderdag 13 februari 2020 in opdracht van Enpuls de eerste enusual fieldtrip. Naar het Park van Morgen om precies te zijn. Het eerste park in de wereld dat interactief verlicht is met energie, opgewekt door planten. Jep, je leest het goed. Energie uit planten!

Samen met een select gezelschap van 25 professionals die het belangrijk vinden een bijdrage te leveren, bezochten we het park. Ontwerper Ermi van Oers dompelde de groep onder in haar werk met natuur en energie en stadsecoloog Dolf van der Gaag van de Gemeente Rotterdam deelde zijn kennis over natuur in de stad. Dit alles met als doel de groep te inspireren om in mogelijkheden te blijven denken. En vooral om te durven doen!

Ster had de volledige organisatie in handen. Van de registratie en het contact met de sprekers, tot de locatie en het vega walking dinner. Maar ook ontwikkelden we samen met een professionele voice-over een audiobestand dat de groep tijdens de wandeling naar het park mocht beluisteren. Alles om van de fieldtrip een échte experience te maken.

Wil jij hier ook een stukje van beleven? Trek je schoenen aan, stap naar buiten, doe je oortjes in of koptelefoon op en beluister het fragment hier. Laat je verbeelding spreken.

“Ster, een bedrijf dat uitzonderlijk goed is in organisatie, communicatie en creativiteit. Tijdens de events die Ster organiseert, krijgt het team het altijd voor elkaar om de bezoekers te prikkelen en met andere ogen te laten kijken. Een fijne, enthousiaste en getalenteerde groep met mensen om mee te werken. Alles altijd tot in de puntjes top geregeld met Brabantse warmhartigheid.”

Ermi van Oers – Spreker enusual fieldtrip Het Park van Morgen


Meer informatie over dit project of interesse om bij de volgende fieldtrip aan te sluiten? Bel met Steffie op 073-7200750.