Verschillen vieren

Bij Ster is iedereen anders. Ieder heeft zijn eigen kracht en juist de verschillen vieren we.
Zo dagen we elkaar uit en versterken we elkaar. En zo zetten we klanten in het licht.

Muriël den Tuinder

Het stigma dat bingo alleen gespeeld wordt door dames op leeftijd doorbreekt Muriël bij verre. Het liefst met hechte familie en een boel vrienden. Zo ziet de ideale avond van Muriël eruit. Want als je in het netwerk van Muriël zit, dan hoor je bij een bijzondere club. Zo fanatiek als dat ze die bingocijfers wegstreept, zo gedreven is ze ook als eigenaar van Ster en als bestuurslid van de Stichting Meer dan Gewenst. Met Muriël in de lead van je project kun je structuur, praktisch vernuft en verbluffende coördinatie vast aankruisen op je lijstje. Bingo!

[email protected]

LinkedIn

Steffie Coensen

Alsof ze een ui pelt, met blote handen. Precies zo brengt Steffie een 60 bladzijden rapport terug naar de kern in vijf zinnen. Zonder de tranen maar wel met een héle scherpe blik. Een blik die ze in eigen tijd het liefst door een professionele lens op de wereld werpt. Steffie neemt alleen geen foto’s, ze maakt ze. Met deze verfijning zorgt Steffie bij Ster voor creaties die net zo stijlvol zijn als zij zelf. Van visuele vormgeving, creatieve concepten tot strategie. Een stille kracht, behalve als de 11 in de klok zit.

[email protected]

LinkedIn

Jenny Bos

Jenny is de meest fántastische collega die je je kunt wensen. En schrijft haar eigen introductietekst. Ze vindt dat het leven niet gaat om wat je wilt bereiken, maar om wié je wilt zijn. Dan weet je dat. Jenny is behalve beste vrienden met Nick en Simon (dat hoopt ze ooit), contentmanager en doorgewinterde interimmer ook professioneel nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar jouw doelgroep en de wereld om zich heen. Een wereld die helemaal reikt tot aan Washington DC waar ze voor een paar jaar woont.

[email protected]

LinkedIn

Josje Kuijpers

Josje pakt alles met twee handen aan! Een manusje van alles, werpt overal haar creatieve en kritische blik op. Daarnaast realiseert ze, als organisatorische ster ook gave (online) events voor onze opdrachtgevers. Een aanwinst voor het team, deze gezellige, nuchtere en creatieve Brabantse. In haar vrije tijd geniet Josje vol overgave van gezellige borrels en etentjes met vrienden. Het carnavalsbloed stroomt waar het niet gaan kan. Ze is ook nog eens erg actief en houdt van wandelingen in de natuur, reizen en sporten. Lekker in balans, deze meid.

[email protected]

LinkedIn

Romy den Teuling

Deze ster straalt. Maar echt, zelfs op maandag! Waar zij zich voorheen inzette als marketeer voor toeristische bestemmingen, bijt zij zich bij Ster vast in uiteenlopende events en (communicatie) projecten. Met oog voor structuur en overzicht, een creatieve pen en een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Waar Romy van ontspant? Het bedenken van een ijzersterke kernboodschap. Dan ben je echt wel een talent. Ook voor jou gaat ze graag aan de slag!

[email protected]

LinkedIn

Hebben we een klik?