Verschillen vieren

Bij Ster is iedereen anders. Ieder heeft zijn eigen kracht en juist de verschillen vieren we.
Zo dagen we elkaar uit en versterken we elkaar. En zo zetten we klanten in het licht.

Bekijk onze vacatures

Muriël den Tuinder

Het stigma dat bingo alleen gespeeld wordt door dames op leeftijd doorbreekt Muriël bij verre. Het liefst met hechte familie en een boel vrienden. Zo ziet de ideale avond van Muriël eruit. Want als je in het netwerk van Muriël zit, dan hoor je bij een bijzondere club. Zo fanatiek als dat ze die bingocijfers wegstreept, zo gedreven is ze ook als eigenaar van Ster en als bestuurslid van de Stichting Meer dan Gewenst. Met Muriël in de lead van je project kun je structuur, praktisch vernuft en verbluffende coördinatie vast aankruisen op je lijstje. Bingo!

[email protected]

LinkedIn

Steffie Coensen

Alsof ze een ui pelt, met blote handen. Precies zo brengt Steffie een 60 bladzijden rapport terug naar de kern in vijf zinnen. Zonder de tranen maar wel met een héle scherpe blik. Een blik die ze in eigen tijd het liefst door een professionele lens op de wereld werpt. Steffie neemt alleen geen foto’s, ze maakt ze. Met deze verfijning zorgt Steffie bij Ster voor creaties die net zo stijlvol zijn als zij zelf. Van visuele vormgeving, creatieve concepten tot strategie. Een stille kracht, behalve als de 11 in de klok zit.

[email protected]

LinkedIn

Josje Kuijpers

Josje pakt alles met twee handen aan! Een manusje van alles, werpt overal haar creatieve en kritische blik op. Daarnaast realiseert ze, als organisatorische ster ook gave (online) events voor onze opdrachtgevers. Een aanwinst voor het team, deze gezellige, nuchtere en creatieve Brabantse. In haar vrije tijd geniet Josje vol overgave van gezellige borrels en etentjes met vrienden. Het carnavalsbloed stroomt waar het niet gaan kan. Ze is ook nog eens erg actief en houdt van wandelingen in de natuur, reizen en sporten. Lekker in balans, deze meid.

[email protected]

LinkedIn

Maartje Borg

Is er een dokter in de zaal? Nee, dat niet, maar we hebben wel Maartje. En die brengt een gezonde dosis werkervaring mee! Na jaren in de zorg werkt Maartje sinds begin 2023 als managementassistent bij Ster. De drijvende kracht naast Muriel. Staat altijd paraat voor spoedeisende vragen van klanten en collega’s. Ze tennist, ze borrelt en geniet van haar gezin. Diagnose: onmisbaar voor velen.

[email protected]

LinkedIn

Hebben we een klik?