Verschillen vieren

Bij Ster is iedereen anders. Ieder heeft zijn eigen kracht en juist de verschillen vieren we.
Zo dagen we elkaar uit en versterken we elkaar. En zo zetten we klanten in het licht.

Muriël den Tuinder

Het stigma dat bingo alleen gespeeld wordt door dames op leeftijd doorbreekt Muriël bij verre. Het liefst met hechte familie en een boel vrienden. Zo ziet de ideale avond van Muriël eruit. Want als je in het netwerk van Muriël zit, dan hoor je bij een bijzondere club. Zo fanatiek als dat ze die bingocijfers wegstreept, zo gedreven is ze ook als eigenaar van Ster en als bestuurslid van de Stichting Meer dan Gewenst. Met Muriël in de lead van je project kun je structuur, praktisch vernuft en verbluffende coördinatie vast aankruisen op je lijstje. Bingo!
[email protected]

LinkedIn

Steffie Coensen

Alsof ze een ui pelt, met blote handen. Precies zo brengt Steffie een 60 bladzijden rapport terug naar de kern in vijf zinnen. Zonder de tranen maar wel met een héle scherpe blik. Een blik die ze in eigen tijd het liefst door een professionele lens op de wereld werpt. Steffie neemt alleen geen foto’s, ze maakt ze. Met deze verfijning zorgt Steffie bij Ster voor creaties die net zo stijlvol zijn als zij zelf. Van visuele vormgeving, creatieve concepten tot strategie. Een stille kracht, behalve als de 11 in de klok zit.
[email protected]

LinkedIn

Jenny Bos

Jenny is de meest fántastische collega die je je kunt wensen. En schrijft haar eigen introductietekst. Ze vindt dat het leven niet gaat om wat je wilt bereiken, maar om wié je wilt zijn. Dan weet je dat. Jenny is behalve beste vrienden met Nick en Simon (misschien ooit), contentmanager en doorgewinterde interimmer ook professioneel nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar jouw doelgroep en de wereld om zich heen. Een wereld die helemaal reikt tot aan Washington DC waar ze voor een paar jaar woont. It’s gonna be huge, everybody agrees.
[email protected]

LinkedIn

Lotte Kerkhof

Meet Lotte! In 2020 bij het Sterteam gekomen. Met een voorliefde voor marketing, communicatie, events en flauwe grappen past ze er perfect bij. Voorheen als marketeer werkzaam in de evenementen- en fitnessbranche. Nu werkt ze met veel enthousiasme voor Ster. Daarnaast is ze altijd op zoek naar de leukste koffie hotspots in de buurt. Dus tips voor een goede kop koffie (to go / anno 2020) in Den Bosch zijn welkom!  [email protected]

LinkedIn

Binnenkijken bij Ster

Hebben we een klik?