Verschillen vieren

Bij Ster is iedereen anders. Ieder heeft zijn eigen kracht en juist de verschillen vieren we.
Zo dagen we elkaar uit en versterken we elkaar. En zo zetten we klanten in het licht.

Muriël den Tuinder

Ster in projectcoördinatie. Regelt en organiseert. Denkt praktisch en doelgericht, brengt structuur aan en zorgt dat het àf komt. En dat het resultaat beter is dan waar je op had durven hopen.
[email protected]

LinkedIn

Daan Deijsselberg

Begint altijd bij het begin. Denkt in doelen, handelt gericht. Houdt het hoofd kalm als gemoederen oplopen. Brengt met humor de mannelijke zienswijze in. Uitdagingen houden ‘m scherp.
[email protected]

LinkedIn

Jenny Bos

Opgeruimd en vrolijk. Zowel in real life als online.  Creëert content liefst met een knipoog. Schrijft, post, blogt, pakt aan. Online goeroe, houdt alle media in de gaten en komt met verrassende ideeën.
[email protected]

LinkedIn

Sophie Boussoufi

Opgewekt en onverschrokken. Bruist van energie en is alert. Pakt aan en is sneller dan het licht. Is positief kritisch. Ziet geen problemen maar oplossingen. Heeft talent voor commercieel denken en handelen. Maakt het verschil.
[email protected]

LinkedIn

Steffie Coensen

Stille kracht. Denkt voordat ze doet. Laat zich horen als ze écht wat te zeggen heeft. Is in staat enorme hoeveelheden informatie terug te brengen tot de essentie. Creatieve, vrije geest.
[email protected]

LinkedIn

Anniek van Pelt

Krachtig in het doen. Onderneemt liever zelf actie dan af te wachten. Kalm en zelfverzekerd. Neemt geen blad voor de mond. Houdt – in hectische tijden – overzicht. En stopt pas als het af is.
[email protected]

LinkedIn

Kristel van Dijk

Energieke creatieveling. Is tekstueel sterk en heeft oog voor detail. Komt met nieuwe ideeën en gaat recht op haar doel af. Gaat voor de ultieme beleving. Motiveert en enthousiasmeert collega’s en klanten. Aanpakster.
[email protected]

LinkedIn

Myrte Bernaerts

Vrolijk, leergierig en behulpzaam. Denkt na voordat ze ergens aan begint. Opdrachten pakt ze gestructureerd aan en met een goede planning.
[email protected]

LinkedIn

Binnenkijken bij Ster