Project omschrijving

Rabobank Clubkas Campagne Grote Finale Avond

Voor tweede jaar op rij organiseert Ster de Grote Finale Avond van de Rabobank Clubkas Campagne voor Rabobank Uden Veghel.

Vraag

Help ons een knaller van een jubileum finale avond voor de Rabobank Clubkas Campagne te organiseren. Waar lokale verenigingen & stichtingen elkaar ontmoeten en zich verbinden met elkaar. Om zo samen de wereld elke dag opnieuw een beetje beter te maken. Een feestelijke avond, met als hoogtepunt het uitreiken van de cheques en het bekendmaken van de clubs met de meeste stemmen.

Aanpak

Ontmoetingen faciliteren en een feestelijke avond organiseren, een heldere opdracht. Het bleek ook nog een 5-jarig bestaan te zijn. Kortom, we pakten groots uit. Rond het thema ‘Samen bereiken we ons doel’ trakteerden we het publiek op een verrassend ontvangst en betekenisvol programma.

Maarten van der Weijden
Niemand minder dan Maarten van der Weijden inspireert de zaal met zijn verhaal over de Elfstedenzwemtocht.

Resultaat

Met ruim 700 bezoekers zat de zaal van De Blauwe kei compleet vol. Meer dan 300 verenigingen maakten die avond kennis met elkaar keken & keken vanuit hun stoel naar het grote podium. Waar we openden met een sfeervolle openingsvideo, een warme speech van de directievoorzitter en verschillende lokale optredens. Met confetti, bloemen en ballonnen was het een grote aaneenschakeling van hoogtepunten. Een staande ovatie voor Maarten van der Weijden bevestigde het succes van de avond.

Aftermovie Grote Finale Avond Rabobank Clubkas Campagne

Samen bereiken we ons doel
Het thema van de Grote Finale Avond van de Rabobank Clubkas Campagne samengevat in een video van het verenigingsleven in de regio. Een prachtige video, die laat zien dat een vereniging of stichting meer is dan alleen de spelers, leden, muzikanten of acteurs. Er zijn altijd onzichtbare krachten op de achtergrond die zorgen dat er mooie momenten beleefd kunnen worden.

Reacties op Maarten van der Weijden

  • “Wat een bijzonder verhaal. Trots op deze grote inspirator!”
  • “Onder de indruk. Wat een kanjer!”
  • “Zo’n mooi en inspirerend verhaal tijdens een mooie avond.”
  • “Was een hartstikke mooie verrassing. Bedankt voor de super verzorgde avond en de cheques voor alle verenigingen!”
  • “Het was zeer indrukwekkend.”