Wat een plezier heb ik gehad de afgelopen drie-en-een-half jaar. Gave opdrachten voor mooie klanten zoals Humanitas, ASML, NXP en Enexis. Van interne communicatie bij verandering tot en met het in kaart brengen van de customer journey. En dat alles met een team van topcollega’s en een fijne zakenpartner!

Ik ben me bewust van het gevaar dat schuilt in mijn hoge energieniveau, enthousiasme en gedrevenheid. Eens in de zoveel tijd maak ik daarom de balans op. Dat deed ik de afgelopen maand bij Abdij van Berne. Een paar dagen offline, slenteren door de tuin, alleen met zo min mogelijk prikkels. Er wrong namelijk iets de laatste maanden. Alles leek te vechten om aandacht: dochter Charlie van 6, Ster, Primum Mobilé en daarnaast had ik ook nog eens zin om een studie change management op te pakken. Het vergde wat nadenken om tot de betrekkelijk eenvoudige conclusie te komen: ik kom tijd tekort!

Daarom heb ik besloten om per 1 juli terug te treden als partner bij Ster. Als associate blijf ik met plezier aan Ster verbonden. Werk ik voor Ster als ze mijn expertise nodig hebben, wijs ik mijn relaties op Ster als ze op zoek zijn naar slim communicatieadvies, overtuigende boodschappen en pakkende communicatiemiddelen. Ook blijf ik Ster-collega’s inhuren vanuit Primum Mobilé als ik hun ervaring nodig heb.

Ik dank mijn opdrachtgevers waarvoor ik vanuit Ster heb gewerkt. Het was me een groot genoegen. Muriël, Daan, Steffie en Jenny wens ik nog vele schitterende opdrachten!

Bedankt!

Chantal