Terug op oude nest
Het voelt als thuiskomen voor Muriël. Ze is na zeven jaar weer terug bij een vertrouwde opdrachtgever, Rabobank. “Ik ben bovendien bekend met de regio”, zegt de niet geboren maar wel getogen Udenaar, die sinds oktober 2017 op interim basis terug keerde naar ‘haar oude’ Rabobank Uden Veghel. Dit keer nam ze Jenny mee ter versterking.

Twee Sterren kwaliteit
Help ons waanzinnige events te organiseren, communicatieprojecten samen op te pakken en gave campagnes te bedenken. Werk samen met lokale partners en verbind de bank met het sport- en verenigingsleven. Bouw aan een netwerk voor voedselverspillingsvraagstukken en geef een boost aan respectpunten voor de jeugd. Stap in een ambitieus team met bergen passie en energie! Kortom, een opdracht die bij perfect bij Ster past.

Professionaliteit
Detacheren is een vak apart. We zijn inhoudelijk de specialist, we zijn ook tijdelijke versterking. Als interim professional bewijs je jezelf en je toegevoegde waarde in een zeer korte tijd. Met als grote voordeel voor de organisatie dat hierdoor snel resultaten worden geboekt. Wil jij tijdelijk gebruik maken van onze kennis, capaciteit of kunde? Hartstikke handig. Zo’n flexibele Ster in je team! Neem contact op met Muriël.