Ster bestaat vijf jaar. En dat vieren we!

In december 2018 bestond Ster vijf jaar. Een fantastisch jubileum om bij stil te staan. In 5 jaar hebben we tal van mooie opdrachten mogen uitvoeren. Van huisstijl tot aan events en van social media tot positioneringsworkshops. We hebben gestraald, maar de komende jaren gaan we schitteren!

Maar eerst is het tijd om de mooie momenten van afgelopen jaren te vieren.

Vijf jaar geleden…

…ging Ster van start. In Hedikhuizen aan de keukentafel. Nu vijf jaar later, een aantal huisstijl-aanpassingen en verhuizingen verder, schitteren we vanuit een prachtig kantoor om de hoek van de Parade in ‘s-Hertogenbosch. Trots zijn we op onze gerenommeerde opdrachtgevers, warme relaties, en al zeggen we het zelf, een fantastisch team van Sterren. Met nieuwe communicatiesterren en vertrokken sterren, maar voor allen geldt: ‘Eens een Ster, altijd een Ster!’

Ster (in uitvoering)

Toen Ster werd opgericht, heette het nog Ster in uitvoering. Eind 2016 ging deze naam en onze uitstraling op de schop. Niet alleen om omdat we dol zijn op vernieuwing, maar ook omdat Ster beter past bij wie we zijn en wat we doen. Krachtig, vol energie, creatief en op veel meer vlakken inzetbaar dan alleen in de uitvoering.

De grootste ster, opperster, moederster, baasster, ofwel: Muriël

Het 5-jarig bestaan van Ster draait eigenlijk ook om Muriël. Dankzij haar vieren we het jubileum van dit sprankelende communicatie- en eventbureau. Benieuwd hoe zij de afgelopen jaren heeft ervaren? Ons sterrenteam heeft haar een aantal vurige en verrassende vragen gesteld. Bekijk de video en ontdek het!