Spelling challenge

Vindt jij de tien spellingsfouten in deze tekst? Of ben je nog niet helemaal scherp na het carnavaleske feestgeruis? We gaan meteen van start. Is het geëmaild of ge-e-maild? En is het per se of persé? Best lastig hè!

Zoekmachines zijn trouwens erg handig. Laatst heb ik bijvoorbeeld opgezocht waar in Australië de meeste kangoeroes leven. En waar je het beste drommedarissen kunt spotten. Super handig.

Oké. Terug naar taal- en spelfouten. Laten we er maar vanuit gaan dat jullie hier niet zijn om over exotische dieren te leren. Teveel kennis over deze beesten schijnt namelijk niet goed te zijn. Al is het beter als te weinig kennis over taal en spelling…

Heb je de tien taal- en spelfouten al gevonden? Of zou ‘bacteriën’ de laatste zijn?

 

Scroll naar beneden voor de juiste antwoorden!

.

.

.

.

.

.

 

Verbeterde versie
Vind jij de tien spelfouten in deze tekst? Of ben je nog niet helemaal scherp na het carnavaleske feestgedruis? We gaan meteen van start. Is het geëmaild of ge-e-maild? En is het per se of persé? Best lastig hè!

Zoekmachines zijn trouwens erg handig. Laatst heb ik bijvoorbeeld opgezocht waar in Australië de meeste kangoeroes leven. En waar je het beste dromedarissen kunt spotten. Superhandig.

Oké. Terug naar taal- en spelfouten. Laten we er maar van uitgaan dat jullie hier niet zijn om over exotische dieren te leren. Te veel kennis over deze beesten schijnt namelijk niet goed te zijn. Al is het beter dan te weinig kennis over taal en spelling…

Heb je de tien taal- en spelfouten al gevonden? Of zou ‘bacteriën’ de laatste zijn?