Training

Communiceren op je werk

Aan de slag met professionele communicatie

Zeer geschikt voor incompany op locatie

We communiceren de hele dag door. Privé én in ons werk. Lijkt simpel en misschien ook zelfs wel vanzelfsprekend, maar toch loopt het in de praktijk wel eens anders. Je praat door iemand heen, je boodschap komt niet over of er ontstaan onbedoeld zelfs spanningen. Ruis in je communicatie, niet wat je wilt.

Wat je wel wilt? Góede communicatie door zo min mogelijk ruis. In deze training ga je dieper in op de communicatie tussen de ene en de andere persoon. We leren je de vaardigheden die je in staat stellen om échte interactie aan te gaan. Met als resultaat dat je op dezelfde golflengte zit, elkaar begrijpt en het samenwerken soepel gaat. Dat voelt goed. En je (zakelijke) relaties zijn ook tevreden. Dát is waarom goede communicatie jou nog beter in je werk maakt.

Je krijgt een handige handout mee!

Voor wie

Deze praktijkgerichte training is bedoeld voor iedere professional die zich dagelijkse vaardigheden op het gebied van actief luisteren, lichaamstaal, begrijpen van de ander, doelen bepalen en feedback wil aanleren.

Aan de slag

In 4 uur tijd leren we je hoe je het accent op de ontvanger van je communicatie legt. Door aan de slag te gaan met de basics van zakelijke, 1 op 1 mondelinge- en schriftelijke communicatie, non-verbale communicatie, geven en ontvangen van feedback en het voeren van een slechtnieuwsgesprek. De opzet van de training is simpel: we leren je de do’s en dont’s in theorie maar brengen het ook direct in de praktijk. Want kénnen is wel degelijk iets anders dan kúnnen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De training duurt 4 uur
  • Geschikt voor 4 tot 8 personen
  • Locatie: ons kantoor in hartje ‘s-Hertogenbosch
  • Prijs: € 195,- per persoon bij een minimale deelname van 6 personen (excl. btw)

Incompany

De training is zeer geschikt voor incompany op locatie. Neem voor tarieven, beschikbare data en persoonlijke wensen contact met ons op!

Contact opnemen

Eerdere deelnemers

“Veel informatie en dan toch op een juiste manier overgebracht. De informatie is bekend en dan toch op zo’n manier overgebracht waar je echt iets mee kan. Het is direct toepasbaar. Tijdens de training is ruimte voor de persoon.”

Deelnemer 1

“Hele fijne training met handige en bruikbare tips. Fijne afwisseling tussen theorie en praktijk!”

Deelnemer 2
“Heldere tips, gericht op de praktijk. Mooie hand-out.”
Deelnemer 3
“Goede, professionele presentatie! Enthousiast gesproken! Handige tips & tricks welke in de praktijk erg bruikbaar zijn. De interactie tijdens de cursus was prettig.”
Deelnemer 4

Maar we doen meer…

Ster communicatie en events biedt hulp bij strategie
Ster communicatie en events biedt hulp bij het organiseren van evenementen met eventcoördinatie
Ster communicatie en events helpt met support
Ster communicatie en events biedt tijdelijke versterking, interim
Alle projecten van Ster communicatie en events te s'Hertogenbosch