Project omschrijving

De Belastingdienst

Werkweek Belastingdienst

De Belastingdienst heeft in de toekomst duizenden nieuwe medewerkers nodig. En werft daarom volop. Om mensen meer inzicht te geven in de verschillende functies, organiseerde de Belastingdienst de Werkweek.

“Wij zoeken een organisatie die ons helpt om de Werkweek Belastingdienst te organiseren en coördineren.”

Van het begin tot het eind betrokken

Echt een case om de mouwen bij op te stropen! Want hoe stellen we een goed programma samen? Welke catering & sprekers passen bij dit event? Hoe zorgen we dat de bezoekers goed geïnformeerd zijn voordat ze aankomen op het hypermoderne kantoor de Knoop in Utrecht. Kortom, genoeg vragen waar we de Belastingdienst goed bij konden helpen.

Tijdens de Werkweek zelf namen we ook alle zorg uit handen. Goede opbouw, een warm welkom bij registratie, begeleiden van de deelnemers en sprekers en aanspreekpunt voor techniek en catering.

Resultaat

Ruim 400 deelnemers namen deel aan workshops, interviews, break-out sessies en speeddates. Een unieke kans voor de Belastingdienst om te laten zien wat zij doen op het gebied van accountancy, fiscaliteit, ICT en data science. En kennis te maken met de stralende medewerkers van de toekomst!

Makkelijker kunnen we het niet maken toch?

Meer weten over dit project? Bel met Ster op 073-7200750.