Project omschrijving

Gemeente Oosterhout

Vraag

In 2016 kwam Parkeergarage de Basiliek bij Ster met de vraag ‘hoe kunnen we rond de feestdagen bij het winkelend publiek extra aandacht vestigen op parkeergarage Basiliek?’

Aanpak

Binnen vier dagen ontwikkelden we een vierdaagse promotie-actie in kerstsfeer. Een promotieteam in kerstkostuums heeft meer dan 350 bezoekers vragen gesteld over hun parkeergedrag. Als dank voor het beantwoorden van onze vragen kregen deelnemers een gratis uitrijkaartje voor parkeren in parkeergarage Basiliek. De onderzoeksresultaten vormen de input voor onze vervolgacties.

Daarnaast zorgden we ervoor dat de hal van de parkeergarage zo uit een boek van Anton Pieck leek te komen. Ook verduidelijkten we de instructies voor parkeerders en gaven deze vorm én startten we met het actief inzetten van Instagram en Facebook.

Resultaten

  • Inzicht: 358 ingevulde enquêtes die ons meer inzicht geven in het gedrag, de overtuigingen en overwegingen van de doelgroep. Een solide basis om de vervolgstappen op te baseren.
  • Zichtbaarheid: Vele positieve reacties van het winkelend publiek op het promotieteam tijdens vier drukke winkeldagen.
  • Social media: Ontwikkelen social media-strategie, wekelijks verzorgen van content en als webcare team inspelen op actualiteiten.

Aankleding Parkeergarage de Basiliek

Sinds 2016 brengen we jaarlijks Parkeergarage de Basiliek in kerstsferen.

2019

2018

2017

Meer weten over dit project? Bel met Anniek op 073-7200750.