Project omschrijving

eerlijkmetrecht

Vraag

Eerlijkmetrecht is een juridisch advieskantoor met vestigingen in Utrecht, Den Bosch en Maastricht. Ster springt met regelmaat in op communicatievragen. Zowel interim als ad hoc.

De aanpak

Interim
Op interimbasis heeft Ster eerlijkmetrecht een aantal maanden ondersteund bij het verder professionaliseren van de externe communicatie. Hoe Ster eerlijkmetrecht in het licht heeft gezet? Door het schrijven en publiceren van juridische artikelen, het doorvertalen van de bedrijfsfilosofie ‘Business Happiness’ op social media, het vormgeven, schrijven en versturen van mailings, het schrijven van vacatureteksten, het begeleiden van tweemaandelijkse webinars en het schrijven van scripts voor informatieve video’s.

Ad hoc
De samenwerking tussen eerlijkmetrecht en Ster startte bij een brainstorm waarin we de filosofie ‘Business Happiness’ verder hebben uitgediept en bijpassende, rake kernwaarden hebben geformuleerd. Daarna ontwikkelde Ster een infographic, organiseerden we verschillende klantevents, maakten we een template voor de bedrijfspresentatie en schoven we als kritische meedenker aan bij het vastgoedteam om een commerciële actie uit te denken. Daar worden wij happy van!