Project omschrijving

Enexis Expeditie XL80

Vraag

Enexis organiseert dit jaar Expeditie2020. De reis bevat vier etappes en wat het anders dan anders maakt: er is geen vooraf vastgelegd reisschema. Er zijn verschillende tussenstops. Één daarvan was het 2-daags event dat wij mochten organiseren in Tilburg. Enexis was op korte termijn op zoek naar een eventpartner voor de organisatie, coördinatie en realisatie van de locatie, het hotel, de catering, feestavond, inrichting, aankleding, techniek en de spetterende afsluiting.

De aanpak

Direct zijn we op zoek gegaan naar een locatie en hotel die inspiratie en energie uitstralen en waar altijd beweging is. Een plek waar íedereen een vrij gevoel krijgt. Dé optimale locatie centraal in Nederland waar ruimte is voor vooruitgang en nieuwe ideeën. Voor ons is het zo klaar als een klontje: de Spoorzone in Tilburg. Een industriële, unieke plek die constant in beweging is. Met een aantal partners hebben we in een korte tijd een festivalsfeer neergezet. Twee dagen lang wisten we de deelnemers blijvend te verrassen. Met verschillende workshops, sprekers, foodtrucks en letterlijk een knallend einde. Alles om de energie vast te houden! Voldaan ging iedereen huiswaarts!

Wij zeggen: “Mission accomplished!!”

Resultaten

“Wij hebben het evenement als ontzettend gaaf ervaren. De locatie en de festivalsfeer die is gecreëerd, zorgde voor een goed gevoel en gaf veel energie. Ster heeft een hele grote en prettige bijdrage gehad aan het tot stand komen van dit evenement. Denk daarbij aan het regelen van de locatie en het festival gevoel. Ook op de dag zelf waren zij enorm behulpzaam door veel aan te pakken en ervoor te zorgen dat de twee dagen zo soepel mogelijk verliepen. Wij wilden graag dat het twee onvergetelijke dagen zouden worden en volgens mij is dat gelukt!”

Linda van der Heijden – projectleider XL80, Enexis

Meer weten over dit project? Bel met Anniek op 073-7200750.