Onze aanpak

Gaaf, je overweegt met ons te gaan samenwerken.
Dit is wat je kunt verwachten.

De Vraag is alleen te beantwoorden als je ‘m begrijpt. Daarom starten we bij Ster met De Vraag. We vragen je schaamteloos het hemd van het lijf. Over wat je nu écht wilt bereiken en bij wie. Vragen die de kern raken. Op basis waarvan wij een weergaloze offerte maken. Eentje die laat zien dat we naast vragen stellen ook antwoorden geven.

Het Antwoord geven wij op basis van gedegen research. Door te lezen, te onderzoeken, gesprekken te voeren en met elkaar de geesten te slijpen. Hypotheses te vormen en te toetsen. Is alles helder? Dan gaan de denkers en doeners samen aan tafel. Want mooi die uitgezette richting, maar wat gaan we concreet doen? Welke middelen zetten we in om jouw doelen te bereiken? We schrijven het op en delen het met je.

In Actie en los zijn we! Met opgestroopte mouwen realiseren we effectieve middelen. Een nieuwe campagne, een website of een evenement van een paar honderd man. We draaien onze hand er niet voor om. In deze fase houden we je goed in de loep met een wekelijkse update over de voortgang, de planning en de kosten. Alles in control!

Het Resultaat bekijken we natuurlijk op basis van de scores op de vooraf besproken doelen. Maar een minstens zo belangrijke graadmeter is de breedte van jouw glimlach. Ster laat klanten stralen!

Concreet voorbeeld? Bekijk onze cases